DSpace Repository

Filter by: Subject

Results Per Page:

Filter by: Subject

1-acide gras,beurre, concentré, herbe,lait, matière grasse, malondialdehyde, pâturage, peroxydation lipidique..2-fatty acid, butter, concentrate, grass, milk, fat, malondialdehyde, grazing, lipid peroxidation..3-الأحماض الدهنية، الزبدة، العلف، العشب، الحليب، الدهون، المالونديالديهيد، الرعي، أكسدة الدهون. (1)
: التبلور (1)
Activité antifongique (1)
Activité antioxydante (1)
Agneau, TBARS, acide gras, viande, flaveur, pâturage, couleur, cuisson, oxydation.Lamb meat, TBARS, fatty acids, flavor, pasture, color, cooking processing, lipid oxidation: الضأن، المواد التفاعلية لحمض ثيوباربيتوريك ،الأحماض الدهنية، اللحوم، النكهة، المراعي، اللون، الطبخ، الأكسدة. (1)
Agrumes (1)
Agrumes, pucerons, parasitisme, prédation, lutte intégrée, développement durable..-Citrus, aphids, parasitism, predation, integrated pest management, sustainable development..-الحمضيات، المن، التطفل، الافتراس، المكافحة المتكاملة، التنمية المستدامة. (1)
AIA, ARA , diazotrophe, PGPR, sidérophores, Solubilisation du phosphate, stress salin. (1)
aménagement (1)
Bactéries lactiques - Infections urinaires - Bactériocines - Activité antibactérienne - Optimisation - UV-VIS-NIR - FT-IR - SDS PAGE - PCR - RAPD PCR.-Lactic acid bacteria - Urinary tract infections - Bacteriocins-like - Antibacterial activity - Optimization - UV-VIS-NIR - FT-IR - SDS PAGE - PCR - RAPD PCR.-بكتيريا حمض اللكتيك التهابات المسالك البولية التحليل الطيفي للأشعة فوق - - (1)

Search DSpace


Browse

My Account